12η Health Expo Athens 2022

12η Health Expo Athens 2022

 

Η SmartWare International συμμετείχε στη 12η Health Expo Athens 21-23 Μαΐου στο κέντρο πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”, Πειραιώς 253, Ταύρος 177 78.

Εκεί η εταιρεία μας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις σημαντικές αλλαγές στο χώρο της Υγείας και νέες καινοτόμες Υπηρεσίες που αναβαθμίζουν τον επιστήμονα Φαρμακοποιό και Ιατρό.

Η 12η διοργάνωση Health Expo Athens, σηματοδότησε την έναρξη μίας νέας εποχής για τη μεγαλύτερη πανελλαδική, συνεδριακή και εκθεσιακή εκδήλωση στον χώρο της Υγείας με ελεύθερη είσοδο και δωρεάν parking για:

   • Επιμόρφωση φαρμακοποιών, ιατρών και βοηθών τους, φοιτητών, στελεχών επιχειρήσεων και απασχολούμενων σε φορείς υγείας.
   • Εκθεσιακή Προβολή και Εμπορικές Συναλλαγές προϊόντων και υπηρεσιών.
   • B2B Συμφωνίες και με Διεθνείς Συμμετοχές.

 

110 διακεκριμένοι ομιλητές, σε 57 ομιλίες, 4 στρογγυλά τραπέζια και 6 εργαστήρια, θα πλαισιώσουν το πρόγραμμα μέσα από 7 ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

 • Φαρμακευτική Φροντίδα: Το 6ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας, με Επιστημονικό Φορέα την Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία (Ε.Φ.Ε), στοχεύει να βελτιώσει τις επιστημονικές δεξιότητες σε βασικά θεραπευτικά πεδία της Φαρμακευτικής Φροντίδας, που είναι απαραίτητα για την καθημερινή πρακτική στο φαρμακείο αλλά και το ιατρείο.
 • Management και Marketing: Αφιερωμένη σε επιχειρηματικά θέματα, η ενότητα αυτή έχει ως στόχο την ανάπτυξη των διοικητικών, εμπορικών και διαχειριστικών δεξιοτήτων των επαγγελματιών υγείας.
 • Σεμινάριο Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών: Στόχος του Σεμιναρίου, να αναδείξει τα «κλειδιά» για τη βελτιστοποίηση της οικονομικής διαχείρισης και διοίκησης της ομάδας στο φαρμακείο.
 • Επιστημονική Ημερίδα της ΕΛΕΝΕΠΥ: Η 4η Επιστημονική Ημερίδα της ΕΛΕΝΕΠΥ, έχει ως στόχο να παρουσιάσει στην επιστημονική κοινότητα, αλλά και το ευρύτερο κοινό, προηγμένα θέματα Νανοτεχνολογίας, νέες καινοτομίες, καθώς επίσης και χρήσιμα θεραπευτικά εργαλεία.
 • Καινοτομία και Τεχνολογία: Ενημέρωση σχετικά με τη χρήση της τεχνολογίας και των ψηφιακών εφαρμογών από τους επαγγελματίες υγείας, για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αναγκών των ασθενών-πελατών, σήμερα.
 • Δορυφορικές Ομιλίες Εταιρειών: Οι εταιρείες του χώρου θα παρουσιάσουν νέες καινοτομίες, αλλά και ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν την υγεία και την ομορφιά.
 • Εργαστήρια: Σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, οι εταιρίες θα πραγματοποιούν ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά σεμινάρια, με παράλληλες παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών τους.

 

Η εταιρεία μας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις σημαντικές αλλαγές στο χώρο της Υγείας και νέες καινοτόμες Υπηρεσίες που αναβαθμίζουν τον επιστήμονα Φαρμακοποιό και Ιατρό.

Πιο συγκεκριμένα:

 • Επίσημη Παρουσίαση του SmartPharmaSys 360° Cloud. Το καινοτόμο Cloud based σύστημα διαχείρισης Φαρμακείου και αλυσίδας Φαρμακείων το οποίο καλύπτει πλήρως όλες τις τυποποιημένες καθημερινές λειτουργίες του Φαρμακοποιού και εξασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία του σύγχρονου φαρμακείου.
 • Παρουσίαση του SmartMediSys 360° Cloud. Το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης Ιατρικών Συνταγών & Φακέλων Ασθενών έρχεται με καινοτόμο Mobile App προσφέροντας στον Ιατρό ηλεκτρονική συνταγογράφηση από κινητές συσκευές.
 • Ολοκληρωμένη Εμπορική Διαχείριση Φαρμακείων. Εγκατάσταση ERP συστήματος για: Ενιαία εμπορική εικόνα επιχείρησης ή ομάδας Φαρμακείων, Ανάλυση κερδοφορίας ανά εμπορικό τομέα, Πραγματικά Χρηματικά διαθέσιμα & κέρδος ταμείου, Σωστός υπολογισμός εκπτώσεων προμηθευτών, Δημιουργία παραγγελίας βάσει συμφωνίας προμηθευτών.

 

Η έκθεση τελείωσε με εκπλήξεις και δώρα στου συμμετέχοντες αξίας άνω των 6.000€