Φαρμακεία ΗΠΙΟΝΗ

Φαρμακεία ΗΠΙΟΝΗ

Ολοκληρωμένο Σύστημα Μηχανοργάνωσης Αλυσίδων Φαρμακείων SmartPharmasys® στα Φαρμακεία ΗΠΙΟΝΗ από την SmartWare

Ένας χρόνος ολοκληρώνεται από την επιτυχή εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία του συστήματος Smartpharmasys® στα 5 φαρμακεία της ομάδας ΗΠΙΟΝΗ στο Ξυλόκαστρο και στα Κεντρικά της.

Τα φαρμακεία λειτουργούν από την αρχή του 2015 συνδεδεμένα με το κεντρικό σύστημα διαχείρισης Smartpharmasys®, έχοντας ΟΝLINE – REAL TIME την εικόνα της επιχείρησης.

Με κεντρική διαχείριση των παραγγελιών και εμφάνιση του stock όλων των καταστημάτων σε όλα τα σημεία, επιτυγχάνουν άμεση και καίρια διαθεσιμότητα των προϊόντων που διακινούν, Just-On-Time.

Το Online Σύστημα Loyalty και προωθητικών ενεργειών φροντίζει για την απόδοση των ανταμοιβών και δώρων στους πιστούς πελάτες σε οποιοδήποτε κατάστημα και την παρακολούθηση των campaigns και την πρόοδο αυτών στην διάρκεια του χρόνου.

Με ομοιομορφία στις τιμές που καθορίζονται από το κεντρικό σύστημα σε όλο το εύρος της αλυσίδας, όχι μόνο διασφαλίζεται η εμπιστοσύνη των πελατών, αλλά και ενισχύεται η κοινή εικόνα και η κοινή πολιτική στο βλέμμα του καταναλωτή.

Με διασφαλισμένη σήμερα την επιστροφή στην επένδυσή της, η ΗΠΙΟΝΗ ατενίζει το μέλλον κάνοντας σίγουρα και σταθερά βήματα.