Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Με σλόγκαν το «Είναι ωραίο να προσφέρεις και ειδικά σε αυτούς που το έχουν ανάγκη» και με όχημα την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, φέτος τα Χριστούγεννα η SmartWare αποφάσισε να κινητοποιηθεί και να μοιράσει όχι μόνο ευχές, αλλά και έμπρακτη βοήθεια στη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδιού, «Αναρρωτήριο Πεντέλης» μέσα από μια σειρά αγάπης και αλληλεγγύης.

Με τα έσοδα από την προσφορά των υπαλλήλων της SmartWare ενισχύσαμε τη λειτουργία του αναρρωτηρίου με την αγορά βρεφικών πανών και παιχνιδιών για τις ανάγκες των 55 παιδιών που στεγάζονται σήμερα στο ίδρυμα ηλικίας μέχρι 4,5 ετών.

Τη Δευτέρας 17/12/18, η ομάδα μας παραβρέθηκε στο Αναρρωτήριο για να παραδώσει τα δώρα αγάπης των υπαλλήλων. Επισκεφτήκαμε το χώρο, όπου μας υποδέχτηκαν ο διευθυντής του Αναρρωτηρίου κος Σπύρος Καραγκούνης και η Υπεύθυνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας κα Κατερίνα Ζαλπαρίνη. Οι υπεύθυνοι μας ξενάγησαν και μας μίλησαν για τα παιδιά, το έργο τους καθώς και τις ανάγκες που υπάρχουν.

Ο χρόνος που περάσαμε με τα παιδιά μας πρόσφερε αξέχαστες στιγμές συγκίνησης, τόσο από τα παιδιά που φιλοξενούνται όσο και από το προσωπικό που μεριμνά για την φροντίδα τους.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία beat snack and coffee για την άμεση ανταπόκριση και συνεισφορά τους σε τρόφιμα. Μια χρονιά πρέπει να τελειώνει τόσο όμορφα όσο ελπίζουμε για τον ερχομό της καινούριας, και πιστεύουμε πως όλα τα παιδιά του κόσμου αξίζουν να έχουν ένα σπίτι και μια οικογένεια!